Razlika između inačica stranice Vidipedija:Community Portal

Izvor: Vidipedija
Skoči na: orijentacija, traži
m (Članak "A MediaWiki Site:Community Portal" je zaštićen [edit=sysop:move=sysop])
Nema razlike inačica

Inačica od 09:14, 6. siječnja 2008.

Projekt Vidipedija utemeljen je s ciljem da stvori najveću bazu pojmova iz područja visoke tehnologije na korist cijeloj zajednici bez ograničenja konzumiranja informacije. U prvom pozivu zainteresiranim suradnicima, Vidipedija je skupila gotovo stotinu suradnika koji će od 1. siječnja 2008. početi stvarati bazu Vidipedije - slobodne tehnološke enciklopedije.

U prvih 100 dana Vidipedija neće biti otvorena za unos neregistriranim posjetiteljima, a registracija novih članova će se vršiti nakon prve skupštine članova/suradnika Vidipedije, 9. svibnja 2008. Svoje prijave do tada možete slati preko ovog web obrasca.

Iznimno, novi članovi će se primiti i prije navedenog datuma, ukoliko zainteresirani član dođe po preporuci postojećeg člana Vidipedije ili nekako dokaže da njegov angažman može bitno doprinijeti jačanju baze znanja same Vidipedije.

Projekt Vidipedije će biti mjesto dijeljenja znanja, susreta i izazova za sve koje zanima visoka tehnologija te će obrađivati tehnološka dostignuća znanstvenika i inovatora iz Hrvatske te šire regije.

Plan Vidipedije je tijekom 2009. godine pokrenuti i englesku inačicu kako bi svijetu pokazali iznimno znanje naših ljudi te ispunili ideju zamišljenog slogana: Reci svijetu što znaš!

Svim korisnicima i suradnicima Vidipedije želimo uspješno druženje i dijeljenje znanja u duhu Wiki ideje i njenih ciljeva.

Vaša Vidipedija.