Razlika između inačica stranice Tick-Tock

Izvor: Vidipedija
Skoči na: orijentacija, traži
(New page: '''Tick-Tock''' je nomenklatura usvojena u korporaciji Intel za označavanje razvojnih faza mikroprocesor. Faza Tick odnosi se na usvajanje nove [[mikroarhitekture|m...)
 
 
Redak 1: Redak 1:
'''Tick-Tock''' je nomenklatura usvojena u korporaciji [[Intel]] za označavanje razvojnih faza [[mikroprocesora|mikroprocesor]]. Faza Tick odnosi se na usvajanje nove [[mikroarhitekture|mikroarhitektura]], a faza Tock na smanjenje dimenzija mikroelemenata čipa. Koraci Tick i Tock uzastopno se ponavljaju.
+
'''Tick-Tock''' je nomenklatura usvojena u korporaciji [[Intel]] za označavanje razvojnih faza [[mikroprocesor|mikroprocesora]]. Faza Tick odnosi se na usvajanje nove [[mikroarhitektura|mikroarhitekture]], a faza Tock na smanjenje dimenzija mikroelemenata čipa. Koraci Tick i Tock uzastopno se ponavljaju.
  
 
[[Kategorija: Razno]]
 
[[Kategorija: Razno]]

Trenutačna izmjena od 04:37, 10. lipnja 2014.

Tick-Tock je nomenklatura usvojena u korporaciji Intel za označavanje razvojnih faza mikroprocesora. Faza Tick odnosi se na usvajanje nove mikroarhitekture, a faza Tock na smanjenje dimenzija mikroelemenata čipa. Koraci Tick i Tock uzastopno se ponavljaju.