Razlika između inačica stranice FAQ

Izvor: Vidipedija
Skoči na: orijentacija, traži
(New page: često postavljana pitanja - (Frequently Asked Questions) Lista najčešće postavljanih pitanja(i odgovora na njih) koji pokrivaju sve vrste tema koje se mogu naći u World Wide Webu. Doz...)
 
 
Redak 1: Redak 1:
često postavljana pitanja - (Frequently Asked Questions) Lista najčešće postavljanih pitanja(i odgovora na njih) koji pokrivaju sve vrste tema koje se mogu naći u World Wide Webu. Dozvoljava korisniku da ispita ono na što je već netko drugi dobio odgovor.
+
Engleski akronim za '''F'''requently '''A'''sked '''Q'''uestions ili na hrvatskom jeziku "Često postavljana pitanja" - Lista najčešće postavljanih pitanja (i odgovora na njih) koji pokrivaju sve vrste tema koje se mogu naći u [[World Wide Web|World Wide Webu]]. Dozvoljava korisniku da ispita ono na što je već netko drugi dobio odgovor.
 +
 
 +
[[Kategorija: Softver]]

Trenutačna izmjena od 13:54, 20. veljače 2008.

Engleski akronim za Frequently Asked Questions ili na hrvatskom jeziku "Često postavljana pitanja" - Lista najčešće postavljanih pitanja (i odgovora na njih) koji pokrivaju sve vrste tema koje se mogu naći u World Wide Webu. Dozvoljava korisniku da ispita ono na što je već netko drugi dobio odgovor.