Vidipedija:Community Portal

Izvor: Vidipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Projekt Vidipedija utemeljen je s ciljem da stvori najveću bazu pojmova iz područja visoke tehnologije na korist cijeloj zajednici bez ograničenja konzumiranja informacije. U prvom pozivu zainteresiranim suradnicima, Vidipedija je skupila gotovo stotinu suradnika koji su od 1. siječnja 2008. počeli stvarati bazu Vidipedije - slobodne tehnološke enciklopedije.

Vidipedija neće biti otvorena za unos neregistriranim posjetiteljima, a registracija novih članova se počela vršiti nakon prve skupštine članova/suradnika Vidipedije, 9. svibnja 2008. Svoje prijave za suradnika od tada možete slati preko ovog web obrasca.

Registrirani član može postati svatko tko to želi i pošalje nam osnovne podatke o sebi, a svakako će pripomoći ukoliko zainteresirani član dođe po preporuci postojećeg člana Vidipedije ili nekako dokaže da njegov angažman može bitno doprinijeti jačanju baze znanja same Vidipedije.

Projekt Vidipedije je mjesto dijeljenja znanja, susreta i izazova za sve koje zanima visoka tehnologija te će obrađivati tehnološka dostignuća znanstvenika i inovatora iz Hrvatske te šire regije.

Plan Vidipedije je do 2012. godine dosegnuti 5000 članaka vezanih uz tehnološke pojmove kako bi svima zainteresiranima ponudili provjerenu i vjerodostojnu informaciju.

Svim korisnicima i suradnicima Vidipedije želimo uspješno druženje i dijeljenje znanja u duhu Wiki ideje i njenih ciljeva.

Sve prijedloge i kritike vezane uz projekt VIDIPEDIJA svakako nam pošaljite na: info@vidipedija.com

Vaša Vidipedija.